02-12 August 2014 – Tabara de Spiritualitate (Sfinx) – Editia III

Apr 11 2014
      Workshop       6    

Drumetii in Muntii Bucegi (02 – 12 August 2014)

Drumetii – Meditatii – Respiratie Constienta / Respiratia Renasterii – Ateliere vindecare emotionala prin imagini

Organizam aceasta tabara cu un program deosebit pentru toti cei care si-au exprimat dorinta sa lucreaze cu
DAN BRULE si MIHAELA PACHECO. Este o oportunitate unica sa explorati beneficiile vindecarii la nivel emotional, mental si fizic prin RESPIRATIE CONSTIENTA si Workshopul TREZIREA INIMII ILUMINATE, meditatia in inima.

Acest program va include drumetii, meditatii in locuri energetice speciale, QiGong, Biodanza si atelier de vindecare emotionala prin tehnicile meditatiei prin imagini.

Inscrierile se fac pana la data de 26 IUNIE 2014, deoarece dorim sa asiguram spatiul necesar pentru desfasurarea acestei tabere.
Rezervarile dupa aceasta data vor fi acceptate in masura in care avem inca locuri disponibile.

DETALII PROGRAM TABARA DE SPIRITUALITATE

01 August 2014

Intalnire in Bucuresti cu participantii din strainatate, tur de oras si cina festiva. Hotel Ambasador

02 – 03 August 2014

Intalnire la Hotel Pesteresa Muntii Bucegi – Excursii si meditatii . Drumetii si meditatii la Sfinx – VF OMU – Traseu Babele, Vf. Doamnei , Pestera Ialomicioara. Conectarea la energia Mamei Pamant si a Tatalui Ceresc. Sesiuni de Respiratie Constienta cu DAN BRULE

04 – 07 August 2014

Workshop – Respiratie Constienta – Puterea Energiei Respiratiei – Pensiune Muntii Bucegi – Bran

Programul perioadei 03 August – 07 August
Ziua 1: Energia Respiratiei o Formula de Transformare, Principiile Terapiei prin Respiratie, Exercitii si Tehnici, Sesiuni de Antrenament, Dezvoltarea abilitatilor de ghidare, Coaching
Ziua 2: Breathwork pentru astm, hipertensiune arterială, anxietate, depresie, Transformarea energiei si a emotiilor
Ziua 3: Prana Yoga and Chi Kung, Respiratia Renasterii si Vivation
Ziua 4: Psihologia Spirituala, A trai in iubire spre o Constiita Inalta
Ziua 5: Zen si arta respiratiei, Respiratia Spirituala

08 – 11 August 2014

TREZIREA INIMII ILUMINATE® – Atelier de meditatie sustinut de MIHAELA PACHECO profesor certificat – Scoala Reamintirii ® Drunvalo Melchizedek – Detalli http://trezirea-inimii.blogspot.com/. Informatii despre MIHAELA PACHECO puteti gasi aici – http://theschoolofremembering.net/sor/teacher/MICHELLEPACHECO.

Programul perioadei 03 August – 07 August
Ziua 1: Despre Şcoala Reamintirii -Drunvalo Melchizedek, Ce inseamna Procesul Creaţiei, Despre Spatiul Sacru al Inimii, Exercitii “Şcoala Albastra” – Claudette Melchizedek
Ziua 2: Ziua vindecarii, De ce suntem afectati de traumele emotionale, Terapie prin sunet – chackra inimii, Puterea credintei – sistem de manifestarea ralitatii
Ziua 3: Meditaţie Respiraţiei Unitatii, Iubirea si frica, Creaţia din inima vs Creaţia din creier, Meditaţiile Inimii & Dansul Binecuvântat (Sufi Dance), Activarea Razelor de Lumină – Haloul Christic (Uman)
Ziua 4: Procesul de Creaţie din inima vs. creatia din creier, Deschiderea Celui de-al Treilea Ochi, Activarea Permanenta – MerKaBa din inima, Programarea corpului de Lumină MerKaBa

12 August 2014

Excursii si meditatie la Sinca Veche, Manastirea Sambata, s.a. / Seara Festiva – Foc de TabaraExcursii si meditatie la Sinca Veche, Manastirea Sambata, s.a. / Seara Festiva – Foc de Tabara


INSCRIERI, INFORMATII SI DETALII

Irina: 0729.536.551
Email: irinapm2005@gmail.com

Carmen: 0736.151.600
Email: carmenciomaga@yahoo.com


FLYER TABARA DE SPIRITUALITATE SFINX 2014


DE CE RESPIRATIA CONSTIENTA


 • Va luptati cu Stress la nivel fizic, emotional si psyhologic?

 • Suferiti de dureri care revin la orice nivel?

 • Experimentati oboseala cronica si energie scazuta?

 • Aveti tensiune ridicata, sau astm?

 • Va luptati cu ganduri nelinistitoare?

 • Vreti sa va puteti depasi si controla furia, frica, anxietatea si alte sentimente negative?

 • Vreti sa atenuati aceste conditii sau altele fara medicamente si chirurgie?

 • Doriti o modalitate naturala si usoara de a va energiza singuri?

 • Doriti sa aveti o minte clara si linistita?

Nu exista o metoda dovedita cu resultate immediate si beneficii permanente.
Puteti invata cateva exercitii simple , usoare – Exercitii de Respiratie si Tehnici de Respiratie

Controlandu-va respiratia, veti putea sa tineti sub control psihologia si chimia in corpul vostru. Luand controlul asupra propriei respiratii, puteti controla corpul vostru , mintea si emotiile voastre.

Prin practica Respiratiei, puteti rezolva pentru totdeauna probleme specifice cat si boli.
Daca sunteti intereati sa invatati sa va vindecati singuri, dezvoltare personala sau spirituala, atunci sunteti interesati sa descoperiti, sa explorati si sa dezvoltati puterea si potentialul Respiratiei.

Daca sunteti interesati sa va ridicati singuri trangandu-va de “sireturi” , atunci sunteti invitati sa participati la urmatorul Seminar Introductiv – Respiratia numita – “Atentia asupra Respiratiei.”
Sunteti invitati sa descoperiti ca puteti obtine ceea ce ati crezut altadata ca este posibil numai pentru maestrii, mistici, sfinti si yoghini avansati !

O tehnica care merita incercata si o metoda foarte puternica de autovindecare .


DESPRE TREZIEREA INIMII ILUMINATE

Atelierul cunoscut original sub numele Floarea Vietii creat de Drunvalo Melchizedek, a familiarzat oamenii din întreaga lume, cu geometria sacră si MerKaBa, corpul de lumina. In urmatorul Atelier, Earth/ Sky – Trairea in Inima, a introdus conceptul de vindecare a corpului emoțional, cu scopul de a ne vindeca fizicul, de a simtii vibratiile subtile in care traim in aceste vremuri, si de a gasi calea de a intra in inima. Drunvalo introduce toate aceste metode avansate de a intra în spațiul sacru al inimii, de conectare a inimii cu creierul, si procesul creatiei din inima. Puteti intreba de ce creatia din inima? Aceste tehnici ne ajuta sa cream o noua realitate in viata noastra bazata pe iubire, pace, armonie, si lipsitate de stress.

În luna iulie a anului 2011 Drunvalo a infiinta Scoala Reamintirii si a introdus un nou workshop Trezira Inimii Iluminate facand astfel posibil activarea permanenta a unei MerKaBa din inima, in iubire si unitate. Câmpul MerKaBa din inima face legătură perfectă cu sursa vietii. În acest workshop vom redescoperi capacitatea pe care o avem cu totii sa ne cream propriul nostru viitor, independent de lumea exterioara. Fiind centrati în inima eliminam stresul, anxietatea, si frica. Acesta este adevăratul secret al recâștigarii libertății în viața noastră. Este o onoare și un privilegiu pentru a oferi acest atelier de deschidere a inimii.

Workshup-ul va include introducerea si clarificarea a ceea ce inseamna a trai in inima, veti experimenta metoda intrarii in inima, vindecarea emotionala, conectarea inimii si a creierului, procesul crearii in inima si activarea MerKaBa-ei naturale, din INIMA. Multi dintre voi sunteti familiari cu Mer-Ka-Ba, dar asa cum ne spune Drunvalo, aceasta activare nu este totul. Cu trecerea in energii superioare si cresterea vibratiei Mamei Pamant, dovedita astazi si de lumea stiintifica, este necesar sa fim centrati in inima, fara teama, sa creeam in iubire si unitate. Frica inseamna necredinta. Acum este momentul sa avem incredere in noi si in Divinitate, dincolo de religie, in Universul care ne astepta sa ne arate atat de multe lucruri minunate. Acum este momentul cand incepem sa manifestam tot ceea ce simtim. Important este sa ne centram in inima, in iubire, liniste si pace.

Ce vom face impreuna in timpul workshopului? Vom vorbi si experimenta:
• Şcoala Reamintirii
• Procesului de Creaţie
• Iubirea si frica, Creaţia din inima versus Creaţia din creier
• Despre “Şcoala Albastra” a lui Claudette Melchizedek
• Meditaţia Respiraţiei Unitatii
• Meditaţiile Inimii
• Dansul Binecuvântat (Sufi Dance)
• Activarea Razelor de Lumină – Haloul Christic (Uman)
• Deschiderea Celui de-al Treilea Ochi
• Activarea – MerKaBa din inima – PERMANENTA
• Programarea corpului de Lumină MerKaBa şi crearea unei MerKaBa surogat
• Procesul de Creaţie din Micul Spaţiu al Inimii

Pe durata acestei tabere de spiritualitate vom face meditații pentru incepatori dar si pentru cei avansati. Tot ce va pot promite este că veți avea o experiență de neuitat.

DESPRE DAN BRULE

Dan Brule (www.danbrule.com )este un profesor al zilelor moderne si in acelasi timp un terapeut si un Maestru recunoscut International, un pionier recunoscut in intreaga lume in domeniul vindecarii si dezvoltarii personale prin respiratie, fiind printre primii International Rebirthers ** parte din International Breathwork Foundation (Fundatia Internationala de Terapie prin Respiratie).

Este Maestru in Prana (Stiinta Hindusa a Respiratiei) si in Chi Kung/ Qigong (medicina traditionala chinezeasca ce include si exercitii de respiratie).

** ( Rebirthing Breathwork, sau Respiratia de Energie Intuitiva, Respiratia Constienta a Energiei, este abilitatea de a respira energie si aer in acelasi timp. Este arta de a invata sa respirati din si prin respritatie insasi.

Rebirthing este cea mai valoroasa abilitate de vindecare propie pe care oamenii o pot invata. Nu putem avea boala si relaxare in acelasi spatiu si in acelasi timp. Relaxarea este cea mai puternica forma de vindecare. Fiecare inspiratie induce relaxare. Deci, respiratia este vindecarea de baza. Respiratia Energiei in mod constient este cea mai naturala abilitate de vindecare. Aceasta abilitate uneste inspiratia si expiratia intr-un ritm relaxant , intr-un mod intuitiv ce inunda corpul cu Energie Divina. )

Putini oameni in lume au mai multa experienta in exercitii de respiratie decat Dan. Mai mult de 50000 de oameni in peste 40 de tari aplica tehnicile de respiratie ale lui Dan Brule in viata lor de zi cu zi, cat si ca sistem de vindecare.

Printre ei sunt campioni olimpici, practicanti de arte martiale, psihoterapeuti si experti medicali recunoscuti, calugari, experti in meditatie, profesori de yoga, artisti, antrenori personali, directori de companii etc.

Dan este autor al cartilor: „A Formula for Transformation” (O formula pentru transformare), „The Principles of Breath Therapy” (Principiile terapiei prin respiratie), „Zen and the Art of Breathing” (Zen si arta respiratiei), „Stress and Breathing” (Stresul si respiratia), „A Brief Introduction to Chinese Medical Breathing Exercises” (O scurta introducere in exercitiile chinezesti de respiratie), „The Art and Science of Breathwork” (Arta si stiinta respiratiei) si „Spiritual Breathing” (Respiratia spirituala).

Dan a fost pregatit ca radiolog la Spitalul Universitar din New England si Universitatea Northeastern (1969-1971). A participat in razboiul din Vietnam in Marina Americana, in spitalul independent, scafandru de mare adancime, specialist medical de salvare de urgenta pana in 1976.

A absolvit Universitatea din Massachusetts Dartmouth, Dezvoltare umana in 1984, licentiat in Afaceri si educatie. In 1985 a creat si completat un program in Arta vindecarii la Lesley College in Cambridge, numit „Respiratia ca un instrument al schimbarii si cresterii”.

Dan este un student si practicant de o viata si a Artelor de vindecare, Zen si meditatie. A studiat respiratia constienta si tehnici de respiratie cu foarte multi profesori si vindecatori celebri. Este co-fundator si a condus „Centrul de crestere” din New England, primul centru de educatie holistica si vindecare alternativa. A infiintat si dezvoltat primul program pentru angajatii Crucii Rosii Americane „Stresul si managementul acestuia”.

Dan a studiat Qigong cu Master Hu Bin la Academia Medicala Chineza din Beijing. A locuit in comunitatea Osho din Oregon si a facut parte din Programul de Terapia Respiratiei originale la Universitatea Internationala de Meditatie, Rajneesh. A invatat „Prana Yoga” de la Swami Rama si a fost pregatit in terapia biofeedback la Himalayan Institute in Pennsylvania. A studiat „Coordonarea Respiratiei“ cu Carl Stough la Institutul Stough in New York.

A studiat si a calatorit foarte mult cu Leonard Orr, fondatorul metodei „Rebirthing” ( Metoda renasterii prin respiratie) si a lucrat cu Stan Grof, fondatorul „Respiratiei Holotropice”. In 1980, Dan a calatorit in India unde a fost initiat in „Kriya Yoga” si „Kundalini Yoga” si a primit numele de Guchu Ram Singh de la celebrul maestru yogin nemuritor Babaji (descris in celebra carte „Autobiografia unui Yogi”, scrisa de catre Pramahansa Yogananda). Recent a calatorit in India unde a reinnoit juramantul de a servi viata, prin trezirea pacii interioare si promovarea pacii in lume.

Dan a avut peste 10,000 de studenti in Rusia, incluzand 500 de doctori, psihiatrii si psihologi. A lucrat cu Academia de Stiinte din Rusia, cu membrii ai grupului Olimpic de Judo, tenis cat si alte specialitati.

Dan este un invitat frecvent la emisiuni de specialitate la radio si televiziune, cat si la diverse conferinte si seminare la Universitati


6 comments

 •  

  Mai 01, 2013 16:40

  Cand doua suflete se iubesc, Dumnezeu nu toarna apa doar unuia. Visele nu tin de sete. Doar ca, atunci cand doua suflete se iubesc, in adancul pamantului, acolo unde isi intalnesc radacinile, stiu adevarul. Pot sa se minta prin cuvinte, dar nu si prin respiratie sau prin privire sau prin gand.

 •  

  Iun 17, 2013 09:10

  De peste un deceniu, am învăţat principiile geometriei sacre, ca o modalitate de înţelegere a unităţii în toate formele de viata. In tot acest timp, am studiat si am devenit profesor de Acutonics ™, un sistem in care se folosesc diapazoane, care sunt reglate la anumite frecvenţe ale planetelor si ale altor sfere cereşti, la punctele de acupunctura si meridianele situate pe corp.

 •  

  Iun 19, 2013 15:39

  De peste un deceniu, am învăţat principiile geometriei sacre, ca o modalitate de înţelegere a unităţii în toate formele de viata. In tot acest timp, am studiat si am devenit profesor de Acutonics ™, un sistem in care se folosesc diapazoane, care sunt reglate la anumite frecvenţe ale planetelor si ale altor sfere cereşti, la punctele de acupunctura si meridianele situate pe corp.

 •  

  Iun 24, 2013 04:27

  sa va alaturati Luminii lui Dumnezeu odata cu mine, atunci cand imi inalt rugaciunile pentru Mama Pamant si toti locuitorii ei. Cum stati in tacere si traiti experienta Luminii lui Dumnezeu, in timpul respiratiei pranice, vizualizati-o simultan pe Mama Pamant, invaluita in Lumina lui Dumnezeu. Aceasta viziune va tamadui constiinta fricii care ne impresoara planeta si va revigora constiinta iubirii.

 •  

  Iul 10, 2013 18:20

  De peste un deceniu, am învăţat principiile geometriei sacre, ca o modalitate de înţelegere a unităţii în toate formele de viata. In tot acest timp, am studiat si am devenit profesor de Acutonics ™, un sistem in care se folosesc diapazoane, care sunt reglate la anumite frecvenţe ale planetelor si ale altor sfere cereşti, la punctele de acupunctura si meridianele situate pe corp.

 •  

  Iul 30, 2013 22:59

  [* in practicile lui Ovidiu, tehnicile de yoga sunt preluate fără conţinut religios ori ritualic, lasand Sinelui cursantului libertatea de a le asimila in maniera personala cea mai benefica] Practica de RespiraTie imi e foarte draga pentru ca am apucat s-o incerc pe propria-mi persoana pret 2-3 luni, m-am indragostit de ea de la prima sedinta si, de atunci am inteles ca intreaga viata a unui om se regaseste ‘gravata’ in respiratia sa. Odata ce constientizam si intelegem in chip real propria respiratie, intreaga viata se schimba, si odata cu ea, relatia cu lumea. Te invit, asadar, miercurea, de la orele 7.30, sa regasim impreuna bucuria de a trăi – suflul vietii! – într-o atmosferă prietenoasă, ludică si plina de respect faţă de sine şi ceilalţi. Sedintele dureaza o ora si jumatate si costa 30 lei / sedinta [sau 100 lei pentru abonamentul de 4 sedinte]. Pentru inscrieri ia, te rog legatura cu Vera Afronie [0737 0737 49 sau veraafronie@gmail.com] pana marti 22 martie [cel tarziu] caci la RespiraTie acceptam maxim 9 cursanti. Acest atelier se adreseaza oricarui om care respira.

Scrieti un Comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Bun venit.

Programari pentru consultatii telefonice cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu.

Pentru a stabili o consultatie telefonica noua, puteti opta fie pentru a completa formularul din dreapta, fie pentru a trimite un e-mail la adresa mentionata mai jos.

Ulterior veti primi pe e-mail, atat informatii privind modalitatea de plata, cat si data si ora exacta cand veti putea intra in legatura telefonica cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu.


Consultatie Telefonica Noua