Tabara de Spiritualitate 2013, August 2-11 [Actualizat]

Iul 02 2013
      Workshop       16    

TABARA DE SPIRITUALITATE – 2013

TREZIREA INIMII ILUMINATE / AWAKENING THE ILLUMINATED HEART

ACUTONICS / TERAPIE PRIN SUNET SI TERAPIE PRIN RESPIRATIE


Pentru a putea participa la acest Workshop, trebuie sa descarcati formularul de inscriere, sa il completati si sa il trimiteti la adresa de e-mail mentionata in formular.

Descarcati Formular Inscriere

DATA DE INSCRIERE A FOST EXTINSA PANA LA 20 IULIE ! 4 LOCURI INCA LIBERE. APASATI PE ACEST LINK PENTRU FORMULARUL DE INSCRIERE ! http://www.scribd.com/doc/150160063/Formular-Incriere-Tabara-Spirituala-Trezira-Inimii-Iluminate-Sfinx-August-2013-INSCRIERE-EXTINSA-PANA-LA-DATA-DE-15-IULIE


Am stabilit programul pentru luna August ! Organizam acest eveniment asa cum ati solicitat multi dintre voi.

Va rugam sa trimitieti acest email la toti cei interesati.

Va asteptam cu mult drag, prieteni din Romania sau nu… Puteti invita pe cine doriti. Acest eveniment va avea loc in Limba Romana si Engleza.

VA ROG SA VA ANUNTATI PARTICIPAREA PANA LA DATA DE 20 IULIE, IN ASA FEL INCAT SA PUTEM DEPUNE UN AVANS PENTRU CAZARE.

Este greu sa asiguram cazarea la Sfinx pentru un grup mare de persoane. Pentru a realiza acest lucru, este necesar sa blocam camerele prin achitarea integrala a cazarii pana cel tarziu la 5 iulie.

Programul evenimentului cuprinde trei module si puteti participa integral sau partial (la unul, doua sau trei module).

Itinerariul acestei vacante spirituale va fi urmatorul :


 • 1. 4 – 5 August (care necesita conditie fizica pt.drumetii si ascensiuni)

  Vom urca pe varful Toaca si merge la HolographicPyramid unde vom asista la un fenomen deosebit:


 • Fenomenul are loc la răsăritul soarelui si durează cam o oră


 • Soarele trebuie sa răsară dintr-un anume loc,altfel spus in fiecare zi se formeaza umbra în alt loc, doar a 49 zi dupa solstitiul de vara, este in pozitia potrivita.


 • La rasarit si imediat dupa, trebuie ca spre est sa nu fie nori, razele soarelui sa nu fie obturate


 • Prezenţa unui “ecran de proiecţie” pe care să se formeze imaginea tridimensională, “ecran” format din aerosoli (patriculefine solide) şi apă în suspensie (ceaţă, nori), dar cu o densitate ce permitetotusi trecerea luminii


 • Să aibă loc fluorescenţa oxigenului sub actiunea razelor ultraviolete, astfel imaginea compusa este albastruie cu feţele în diferite nuanţe


 • Imaginea piramidei holografice Ceahlau atunci cand sunt indeplinite condiţiile de mai sus: http://www.european-pyramids.eu/wb/pages/european-pyramids/romania/ceahlau.php • Pe 6 August, dupa rasaritul soarelui, vom cobori de pe Varful Toaca si vom merge la Sfinx.

 • 6 August este Ziua Sfinxului, o zi foarte speciala, in aceasta seara vom organiza un eveniment special.


 • Cei care nu pot participa la aceasta drumetie, ne vor insoti la partea a doua a calatoriei si vor intalni grupul la Sfinx (pe 6 august, in jurul orei 17.00).


 • http://www.carpati.org/ghid_montan/muntii/bucegi/cabana_complexul_sportiv_national_piatra_arsa-39/

 • 2. Sfinx – 7 August – 10 August – Workshop– Trezirea Inimii Iluminate. (la care vor participa si invitati din alte tari)


 • 3. Worksop – Acutonics – ACUTONICS – TERAPIE PRIN SUNET –O ABORDARE ARMONICA PENTRU O SANATATE ALTERNATIVA – cu Ron LaPlace


 • 4. Meditatii, drumetii in locuri speciale din zona Bucegi (ex. – Sinca Veche, – mai multe detalii vor urma), sesiuni individuale de terapie – “Lista A La Carte”


 • Pentru cei care au completat workshopul Trazirea Inimii, in aceasta perioada se vor organiza sesiuni separate de 2 zile – in care vom explora si vom face meditatii deosebite

  Cazarea costa in medie 50-70 lei/zi/pers.in camera dubla. Cazarea se va face incepand cu data de 6 august cu optiunea de a sta pe toata durata workshopului.

  Masa are un pret variabil, in functie de ceea ce-si doreste fiecare sa consume (o medie de 40 lei pentru un pranz sau cina – pret orientativ).

  Va astept cu drag. !


DETALII REFERITOARE LA ACEASTA TABARA DE SPIRITUALITATE PUTETI OBTINE PE SITEUL
http://trezirea-inimii.blogspot.com/p/tabara-de-spiritualitate.html

Pentru cei care au completat workshopul Trazirea Inimii, in aceasta perioada se vor organiza sesiuni separate de 2 zile – in care vom explora si vom face meditatii deosebite

Cazarea costa in medie 50-70 lei/zi/pers.in camera dubla. Cazarea se va face incepand cu data de 6 august cu optiunea de a sta pe toata durata workshopului.

Masa are un pret variabil, in functie de ceea ce-si doreste fiecare sa consume (o medie de 40 lei pentru un pranz sau cina – pret orientativ).

Va astept cu drag. !

Nu uitati sa imi confirmati participarea cat se poate de repede.
Termenul limita pentru inscriere este cel tarziu 2 – 3 iulie. Multi dintre voi mi-ati raspuns deja, dar va rog sa completati si sa trimiteti si formularul de inscriere.

Va rog sa trimiteti acest email la toti cei care credeti ca ar fi interesati in aceasta Tabara …

Dupa ce voi primi formularul, va voi comunica contul bancar unde va trebui sa depuneti un avans de 25 % din costul optiuni voastre. (daca doriti, puteti face un depozit mai mare sau puteti achita integral).

Cu cat suntem mai multi, cu atat energia grupului va fi mai puternica !

In acest moment nu exista o limita de locuri. Vom cunoaste limita de locuri dupa ce vom rezerva spatiul si vom achita avansul.

Va sugerez sa “cautati” inauntrul vostru si sa “aflati” ce e bine pentru voi !

ACUTONICS / TERAPIE PRIN SUNET

O abordare armonica pentru Sanatate

Terapia prin sunet: In nici un moment din istoria noastra nu a existat o mai mare dorinta, interesul si necesitatea gasirii unor forme alternative de mentinerea sanatatii. Sistemul de vindecare Acutonics® raspunde aceste nevoi, avand referinte in stiinta, muzica, metafizica, adevaruri vechi, traditii filosofice, in tehnicile medicale din Est si din Vest. Aceasta terapie creeaza o abordare integrata si armonica de îngrijire a sanatatii si de vindecare.

De-a lungul timpului si în toate culturile, muzica si sunetul au fost o parte integranta din ceremonia si ritualul de vindecare. În fiecare sunet exista o legatura puternica si importanta intre cosmologie si mitologie, sunetul fiind unda de transport între lumea spiritului si oamenii de pe Pamant.

Culturile aborigene din Australia, cred ca Pamântul a fost creeat prin sunet folosind didgeridoo. (Cunoscut si ca un didjeridu sau didge este un instrument de vânt dezvoltat de indigenii din nordul Australiei în in urma cu 1500 de ani si înca folosit pe scara larga si astazi, atât în Australia si în întreaga lume. Acesta este descris uneori ca o trompeta din lemn natural , clasificat de muzicologi ca un ca un aerofon alama.) Este folosit deasemenea in traditiile samanice pentru incantatii. Tobele si zgomotul sunt folosite pentru a induce vise si viziuni de creatie.

În Vechiul Testament exista o mentiune privind pe David care il trateaza depresia lui Saul prin muzica (joc harfa). Si în cultura antica elena, durerea de sciatica si guta au fost tratate folosind sunetul de flaut.

Astazi, stim, ca atunci când se asculta muzica sau, mai bine spus, anumite sunete, ele pot aduce in realitatea noastra emotii puternice, care ne pot bucura, ne pot intrista sau ne pot ajuta sa întelegem si sa ne exprimam propiile noastre sentimente. Muzica/ sunetul devin o amintire a emotiilor noastre.

Terapia prin sunet este o recunoastere a puterii pe care muzica si sunetul le joaca in terapie, iar vindecare si viata care pe care o recapatam in acest camp al acestei Medicini a Armoniei reprezinta o experienta minunata.


Ron despre Acutonics

Există un număr foarte mare de forme si practici care folosesc sunetul, ca parte a procesului de vindecare. Conexiunea mea personală cu vindecarea prin sunet a fost rezultatul combinarii geometriei sacre şi a sunetului cu medicina tradiţională chineză.

De peste un deceniu, am învăţat principiile geometriei sacre, ca o modalitate de înţelegere a unităţii în toate formele de viata. In tot acest timp, am studiat si am devenit profesor de Acutonics ™, un sistem in care se folosesc diapazoane, care sunt reglate la anumite frecvenţe ale planetelor si ale altor sfere cereşti, la punctele de acupunctura si meridianele situate pe corp.

Sunetul nu numai ca pătrunde în aceste puncte energerice la fel de eficient ca orice ac, dar actioneaza si ca transportor perfect al intentiei. Sunetul devine acel ajutor nevăzut, în orice moment de vindecare.


TERAPIE PRIN RESPIRATIE – CERC DE RESPIRATIE


 • aveti probleme de sanatate fizica, suferinte emotionale psihologice (depresie, anxietate…)

 • doriti sa va imbunatatiti calitatea vietii

 • doriti sa va imbunatatiti relatiile personale

 • doriti sa va imbunatatiti performantele scolare sau profesionale

 • doriti sa va imbunatatiti performantele sportive sau diversele abilitati


Cei care au participat la workshopul cu Dan Brule si/ sau la workshopurile cu Michelle Pacheco vor putea sa-si amplifice rezultatele obtinute, deoarece prin tehnicile invatate la acest cerc de respiratie se vor putea conecta mai usor la Sursa si vor continua procesul de vindecare emotionala, prin curatari la un nivel profund. Aceste tehnici sunt bazate pe tehnici de vindecare si dezvoltare personala prin respiratie, cunoscute sub numele de Rebirthing **


(Rebirthing Breathwork, sau Respiratia de Energie Intuitiva, Respiratia Constienta a Energiei, este abilitatea de a respira energie si aer in acelasi timp. Este arta de a invata sa respirati din si prin respritatie insasi. Rebirthing este cea mai valoroasa abilitate de vindecare propie pe care oamenii o pot invata. Nu putem avea boala si relaxare in acelasi spatiu si in acelasi timp. Relaxarea este cea mai puternica forma de vindecare. Fiecare inspiratie induce relaxare. Deci, respiratia este vindecarea de baza. Respiratia Energiei in mod constient este cea mai naturala abilitate de vindecare. Aceasta abilitate uneste inspiratia si expiratia intr-un ritm relaxant , intr-un mod intuitiv ce inunda corpul cu Energie Divina. )


Contacte pentru inscrieri la workshopuri sustinute de Mihaela Pacheco


 • Mihaela Pacheco mihapach@gmail.com tel: 072-953-6551

 • Irina Piluta irinapiluta@gmail.com tel: 072-4161-166

 • Copiii sub 14 ani pot participa doar insotiti de parinti la un cost foarte mic.

 • Contul bancar va fi dat celor care completeaza formularul de inscriere.

16 comments

 •  

  Noi 03, 2012 19:51

  Întreaga Creaţie este vibraţie. Sunetele vindecătoare ale marilor tradiţii spirituale. Videcarea shamanică prin sunet. A călători în Conştiinţă pe sunete sacre. Un Maestru al Sunetelor Sacre, Monique Tiberghien, din nou în România. Un shaman al timpurilor moderne. Sunetul reface armonia corpului, a minţii şi a sufletului. Interviu cu Monique Tiberghien – discipol al Marilor Maestri. Reconectarea cu Sufletul. Cântecele sunt fiinţe vii. Lucrul cu visele. Adevărata vindecare vine întotdeauna din interior.

 •  

  Feb 21, 2013 09:04

  Buna ziua , va rog sa imi spuneti cand organizati tabere anul acesta.

 •  

  Mai 16, 2013 08:12

  Fiecare individ care foloseste aceasta energie vindecatoare primeste intelepciune si calauzire si va descoperi ca acestea vor fi personale si pentru propria vindecare . Poti si ar trebui sa folosesti acest simbol impreuna cu celelalte credinte si cunostinte de vindecare chiar si cu ajutorul medicamentelor alopate deoarece se intensifica intensitatea energiei folosita prin aceste modalitati .

 •  

  Mai 22, 2013 07:54

  Fiecare individ care foloseste aceasta energie vindecatoare primeste intelepciune si calauzire si va descoperi ca acestea vor fi personale si pentru propria vindecare . Poti si ar trebui sa folosesti acest simbol impreuna cu celelalte credinte si cunostinte de vindecare chiar si cu ajutorul medicamentelor alopate deoarece se intensifica intensitatea energiei folosita prin aceste modalitati .

 •  

  Mai 28, 2013 05:23

  Ora de relaxare va propune ca, in contextul unei vieti cotidiene agitate, sa va redescoperiti pacea mintii si a inimi. Daca in sistemul oriental meditatia este “sport national” in societatea occidentala aceasta pare a fi un moft sau o practica oculta, rezervata anumitor persoane asa zis elevate. Meditatia este, insa, un instrument accesibil oricui, indiferent de varsta sex, pregatire socio-culturala sau zona geografica. Beneficiile meditatiei sunt numeroase si depasesc planul intelegerii mentale a descrierii in cuvinte. Relaxarea este o actiune care se cere a fi manifestata concomitent pe toate cele trei structuri: fizic , mental si suflet. Prin practica relaxarii putem deveni constienti de capacitatile noastre de centrare in noi ca sistem functional uman. A fi centrat are ca si rezultate printre altele capacitatea de generare energetica a propiilor structuri, capacitatea de reglare a relatiilor cu mediu inconjurator cresterea vointei si capacitatea de a gasii resurse de orice tip pentru implinirea scopurilor noastre. Relaxarea deplina creaza cadrul optim pentru meditatie urmata de aproape de capacitatea de a ne gasi propia cale de evolutie spirituala. In timpul petrecut impreuna vom face o curatenie a mintii si a gandurilor, detensionam corpul si ridicam vibratia energetica a fiintei noastre. Toate acestea pot fi intelese doar daca sunt traite deci experimentate.

 •  

  Mai 30, 2013 02:25

  Folosind acest sistem de vindecare, trebuie sa accepti ca nu exista un suport personal disponibil prin intermediul acestui site. Desi fiecare declaratie de intentie din Quantum K vizeaza îmbunatatiri pozitive ale sanatatii tale, unele reactii de vindecare pot aparea în orele si zilele ce urmeaza pe masura ce treci la un nivel superior de existenta.

 •  

  Iun 12, 2013 12:57

  Incepând cu secolul al XIX—lea, graţie cercetărilor ştiinţifice, apare posibilitatea de a analiza şi de a măsura efectele fiziologice ale muzicii asupra respiraţiei, ritmului cardiac şi tensiunii sanguine. De atunci, treptat, valoarea sunetului şi a muzicii câştigă teren în domenii ca: sănătate psihică, reabilitare psihologică şi terapia bolilor profesionale. Studiile ştiinţifice au confirmat că la baza vindecării prin sunet şi muzică se află rezonanţa, un principiu fizie fundamental, cu multe aplicaţii valoroase în terapia prin sunete. Principiul acustic al rezonanţei nu se aplică numai instrumentelor muzicale, ci şi trupului omenesc. Se pare că, atunci când undele sonore pătrund în corp, la nivel celular se produc, prin simpatie, vibraţii care ajută organele interne să intre in rezonanţă cu aceste sunete, ducând astfel spre mult aşteptata vindecare. Din această cauză, corpul omenesc poate fi asemănat cu un instrument muzical extrem de complex, unic şi foarte bine acordat.

 •  

  Iun 21, 2013 23:46

  (Se desprinde de aici una dintre marile dificultăţi ale meloterapiei: alegerea muzicii potrivite, dintre sutele de mii de posibilităţi existente; asta arată cât de util e ajutorul unui specialist în terapie muzicală, care trebuie să aibă totodată cunoştinţe solide de muzică, de psihologie, de medicină şi, probabil, şi un soi de intuiţie greu de caracterizat în termeni ştiinţifici, care să-l călăuzească în alegerea muzicii potrivite. E foarte greu, ceea ce explică, probabil, de ce sunt atât de puţini specialişti în acest domeniu.) Un domeniu aparte al utilizării muzicii îl constituie îngrijirile paliative – cele menite nu să vindece, ci doar să aline suferinţa asociată cu boala. În acest punct, unii autori semnalează o distincţie interesantă între societatea de tip occidental şi ţările Africii, de pildă; în acestea din urmă, îngrijiri paliative – ce includ şi muzica – sunt oferite adesea pacienţilor chiar de la începutul tratamentului, chiar în cazul bolilor vindecabile, în vreme ce în Occident tratamentele paliative sunt instituite, în general, în cazul bolilor incurabile, pentru a uşura suferinţele, atunci când nu mai există nicio speranţă de vindecare.

 •  

  Iun 27, 2013 12:42

  Unde se intalnesc Alpha si Omega , este locul care se numeste “Campul Gong” a totalitatii sunetului si plenitudinea tonurilor. Este vorba de un loc vibrational unde omniprezenta presione a undelor tonurilor este ca si creastele valurilor oceanelor. Acest camp acustic este considerat o matrice acustica ( ton de vindecare) vortice, care poate conduce la o de-materializare a mintii rationale si sa conduca ascultatorul intr-o stare de non-timp. Aceasta este ceea ce a fost indicat ca si “profunda vindecare a baii de gong”. Aici, in apele oceanului de tonuri de Gong, se gaseste Campul cuantic al Constientei, unde dincolo de sugestia Intentiilor se intra in cuibul potentialului Haos pur, iar cand iesim , sufletul este reinfortat ca si libertatea creativa de a alege, gata sa ne intoarcem in lumea materiei , renovati, energizati si plini de pace.

 •  

  Iul 07, 2013 21:10

  (Se desprinde de aici una dintre marile dificultăţi ale meloterapiei: alegerea muzicii potrivite, dintre sutele de mii de posibilităţi existente; asta arată cât de util e ajutorul unui specialist în terapie muzicală, care trebuie să aibă totodată cunoştinţe solide de muzică, de psihologie, de medicină şi, probabil, şi un soi de intuiţie greu de caracterizat în termeni ştiinţifici, care să-l călăuzească în alegerea muzicii potrivite. E foarte greu, ceea ce explică, probabil, de ce sunt atât de puţini specialişti în acest domeniu.) Un domeniu aparte al utilizării muzicii îl constituie îngrijirile paliative – cele menite nu să vindece, ci doar să aline suferinţa asociată cu boala. În acest punct, unii autori semnalează o distincţie interesantă între societatea de tip occidental şi ţările Africii, de pildă; în acestea din urmă, îngrijiri paliative – ce includ şi muzica – sunt oferite adesea pacienţilor chiar de la începutul tratamentului, chiar în cazul bolilor vindecabile, în vreme ce în Occident tratamentele paliative sunt instituite, în general, în cazul bolilor incurabile, pentru a uşura suferinţele, atunci când nu mai există nicio speranţă de vindecare.

 •  

  Aug 03, 2013 14:02

  Uneori, dupa multa suferinta,rezultatele chimioterapiei au prelungit viata unor bolnavi. Alteori,celula canceroasa hrapareata n-a mai dat nici o sansa bolnavilor. Dupa ce ani de zile au spus pacientilor ca aceasta terapie(chimioterapia) este singura cale pentru a incerca sa se elimine cancerul, medicii de la Clinica John Hopkins din Statele Unite s-au hotarat sa prezinte si calea alternativa de tratament a cancerului. Intr-un studiu, acesti temerari specialisti, au prezentat efectele negative ale chimioterapiei. Printre altele, cercetatorii mentioneaza ca tratamentul prin chimioterapie care presupune “otravirea” celulelor canceroase cu rata mare de crestere sunt distruse si alte celule cu crestere rapida din maduva spinarii, tractul gastro-intestinal etc.,iar organe importante cum ar fi ficatul, inima, rinichii sau plamanii sunt iremediabil afectate.Specialistii renumitei clinici au demostrat ca o metoda moderna in lupta cu aceasta cumplita boala poate fi aceea a infometarii celulei canceroase. De aceea medicii au prezentat alimentele care trebuie evitate, tocmai pentru a impiedica celula canceroasa sa se multiplice.

 •  

  Aug 24, 2013 14:05

  Întai vom trezi spaţiul interior şi vom avea o primă întâlnire cu vibraţiile armonioase prin intermediul cântecelor de vindecare din mai multe tradiţii şamanice, inclusiv cea de pe aceste meleaguri. Apoi ne vom debloca corzile vocale şi spaţiile de rezonanţă din care suntem alcătuiţi, folosind în principal tehnici din tradiţia şamanică siberiană – cântarea guturală. Vom descoperi prin experienţă directă cum se manifestă sunetul la nivel fizic, emoţional şi mental. Tot în aceeaşi zi vom realiza o conexiune prin sunet cu aspectul nostru spiritual. Vom practica cele invatate pe cazuri concrete. Vom transforma în cercul nostru de vindecare prin sunet obstacolele pe care le întâlnesc participanţii, apoi vom privi în ansamblu si in perspectiva viitorului aplicaţiile posibile ale vindecarii prin sunet la nivel de comunitate. Intenţia este ca fiecare participant să aibă la încheierea atelierului instrumentele necesare evoluţiei spirituale prin sunet şi încrederea că le poate folosi cu succes.

 •  

  Aug 24, 2013 21:07

  Incepând cu secolul al XIX—lea, graţie cercetărilor ştiinţifice, apare posibilitatea de a analiza şi de a măsura efectele fiziologice ale muzicii asupra respiraţiei, ritmului cardiac şi tensiunii sanguine. De atunci, treptat, valoarea sunetului şi a muzicii câştigă teren în domenii ca: sănătate psihică, reabilitare psihologică şi terapia bolilor profesionale. Studiile ştiinţifice au confirmat că la baza vindecării prin sunet şi muzică se află rezonanţa, un principiu fizie fundamental, cu multe aplicaţii valoroase în terapia prin sunete. Principiul acustic al rezonanţei nu se aplică numai instrumentelor muzicale, ci şi trupului omenesc. Se pare că, atunci când undele sonore pătrund în corp, la nivel celular se produc, prin simpatie, vibraţii care ajută organele interne să intre in rezonanţă cu aceste sunete, ducând astfel spre mult aşteptata vindecare. Din această cauză, corpul omenesc poate fi asemănat cu un instrument muzical extrem de complex, unic şi foarte bine acordat.

 •  

  Aug 25, 2013 05:56

  Întai vom trezi spaţiul interior şi vom avea o primă întâlnire cu vibraţiile armonioase prin intermediul cântecelor de vindecare din mai multe tradiţii şamanice, inclusiv cea de pe aceste meleaguri. Apoi ne vom debloca corzile vocale şi spaţiile de rezonanţă din care suntem alcătuiţi, folosind în principal tehnici din tradiţia şamanică siberiană – cântarea guturală. Vom descoperi prin experienţă directă cum se manifestă sunetul la nivel fizic, emoţional şi mental. Tot în aceeaşi zi vom realiza o conexiune prin sunet cu aspectul nostru spiritual. Vom practica cele invatate pe cazuri concrete. Vom transforma în cercul nostru de vindecare prin sunet obstacolele pe care le întâlnesc participanţii, apoi vom privi în ansamblu si in perspectiva viitorului aplicaţiile posibile ale vindecarii prin sunet la nivel de comunitate. Intenţia este ca fiecare participant să aibă la încheierea atelierului instrumentele necesare evoluţiei spirituale prin sunet şi încrederea că le poate folosi cu succes.

 •  

  Aug 27, 2013 15:22

  Zornaitoare este folosita in diverse feluri, in functie de societate si de tipul bolii. Cu toate acestea, exista cateva metode universale de folosire a ei. Se inconjoara tot corpul, eliberandu-se astfel structurile de energie negative prinse in corpul eteric. Apoi zornaitoarea este agitata in sus si in jos deasupra corpului pentru a putea stimula energia chakrelor. In felul acesta, practicantul va putea curata mai usor – prin alte metode – energiile negative.

 •  

  Aug 30, 2013 16:32

  ”Eu, omul, nu mă gândesc că aş avea ceva de făcut, eu mă deschid şi las Sfântul Duh să curgă prin mine. Nu întreb niciodată omul de ce a venit la mine, ce problema are, îi simt doar sufletul cât de greu îi este, şi apoi mă rog. Atât fac- mă rog împreună cu el. Şi îi spun că este o mare bucurie atunci când doi se strâng în numele Lui că atunci şi El este cu noi. Pentru mine este o binecuvântare când cineva îmi deschide uşa chiliei. Eu nu privesc omul intrând la mine, ci pe Dumnezeu în om pătrunzând în chilie.

Scrieti un Comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Bun venit.

Programari pentru consultatii telefonice cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu.

Pentru a stabili o consultatie telefonica noua, puteti opta fie pentru a completa formularul din dreapta, fie pentru a trimite un e-mail la adresa mentionata mai jos.

Ulterior veti primi pe e-mail, atat informatii privind modalitatea de plata, cat si data si ora exacta cand veti putea intra in legatura telefonica cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu.


Consultatie Telefonica Noua