Seminar Introductiv Tehnica Raindrop si Arta Folosirii Uleiurilor Esentiale, sustinut de Expert Miriam Distelrath

Apr 06 2013
      Workshop       4    

4 comments

 •  

  Iul 27, 2013 07:07

  stie cineva adresa si numarul de telefon de la cabinetul domnului doctor ovidiu dragos argesanu? am mare nevoie de aceasta informatie. va multumesc.

 •  

  Aug 25, 2013 10:18

  stie cineva adresa si numarul de telefon de la cabinetul domnului doctor ovidiu dragos argesanu? am mare nevoie de aceasta informatie. va multumesc.

 •  

  Sep 07, 2013 20:09

  Programari pentru consultatii telefonice cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu. Pentru a stabili o consultatie telefonica noua, puteti opta fie pentru a completa formularul din dreapta, fie pentru a trimite un e-mail la adresa mentionata mai jos. Ulterior veti primi pe e-mail, atat informatii privind modalitatea de plata, cat si data si ora exacta cand veti putea intra in legatura telefonica cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu.

 •  

  Oct 12, 2013 18:03

  La CONTACT pe pagina oficiala a maestrului gasiti si adresa si nr de tel de la cabinet

Scrieti un Comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Bun venit.

Programari pentru consultatii telefonice cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu.

Pentru a stabili o consultatie telefonica noua, puteti opta fie pentru a completa formularul din dreapta, fie pentru a trimite un e-mail la adresa mentionata mai jos.

Ulterior veti primi pe e-mail, atat informatii privind modalitatea de plata, cat si data si ora exacta cand veti putea intra in legatura telefonica cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu.


Consultatie Telefonica Noua