Autocontrolul un sistem pshiho-spiritual

Apr 27 2012
      Workshop       8    

 

Pentru ca dezvoltarea personala si transformarea spirituala nu sunt procese diferite;

Pentru ca ai nevoie sa evoluezi, sa fii mai bun si mai eficient in ceea ce faci;

Autocontrolul este o metodă originală a domnului Profesor Dr. Dan Seracu. Aceasta tehnica iti arata cum sa-ti descatusezi puterile incredibile ale propriei tale minti, cum sa le folosesti pentru a te conecta la un inalt nivel spiritual, obtinând astfel orientarea necesara pentru a obtine succes, sanatate, fericire si împlinire.
Vei învăţă să vizualizezi, sa te relaxezi si cum sa-ti accesezi intuiţia, astfel, viaţa ta va deveni mai sănătoasa şi mai bună. Vei invata cum sa iti gasesti echilibrul, sa treci mai usor peste problemele pe care le ai acum. Vei invata sa accesezi: “Marea Calatorie”, laboratorul… biblioteca Akasha, sa-ti intalnesti ghizii spirituali,sa accesezi arhetipurile dominante ale chakrelor, sa-ti planifici viitorul…
Prin metoda autocontrolului vei putea invata sa iti folosesti subconstientul in programarea si dirijarea constienta a vietii tale. Vei putea invata sa iti folosesti mintea mult mai eficient! Vei invata sa iti controlezi anumite frici sau vicii, vei invata sa corectezi oricare schimbare negativa aparuta in corpul tau, cuplarea simultana a ambelor emisfere cerebrale, cresterea creativitatii si a receptivitatii, cum sa ii ajuti pe cei din jurul tau..
Corpul tău este un vehicul prin intermediul căruia spiritul tău va străluci.
Croieste-ţi calea către o sănătate vibrantă! Croieste-ti calea catre Dumnezeul din tine!

VINERI 21.09.2012, INTRE ORELE 16-20

 

Pentru detalii si inscrieri apelati Nr. 0724.049445
Va astept cu drag
Ramona Matei

8 comments

 •  

  Aug 10, 2012 11:25

  as dori sa stiu cat costa acest curs.
  multumesc frumos

 •  

  Aug 30, 2012 07:13

  Bună Corina, pentru informaţii suplimentare legate de locaţie, preţ şi amănunte suplimentare, te rog să mă contactezi la numărul de telefon 0724.049445

 •  

  Noi 10, 2012 03:21

  Problemele Înfruntă-le cu capul sus. Nu, nu va fi usor. Nu este nicio persoana in lume care poate depasi fara greseala toate complicatiile cu care viata ne pune fata in fata. Nu suntem facuti sa rezolvam instant toate probleme aparute. Nu asa am fost creati. De fapt, am fost creati sa ne suparam, sa ne intristam, sa fim raniti, sa ne impiedicam si sa cadem. Pentru ca tocmai asta este intregul scop al vietii – sa ne infruntam problemele, sa invatam din ele, sa ne adaptam si sa le rezolvam in timp. Asta e, in cele din urma, modul in care devenim persoanele care suntem.

 •  

  Mai 24, 2013 06:42

  vei putea invata limba italiana simplu, eficient si rapid, si de fapt chiar o sa iti faca placere sa inveti aceasta limba – doar 15 minute pe zi!

 •  

  Iun 03, 2013 13:23

  Traim intr-o lume inundata de manipulare, de la scena politica pana la reclame si mass-media!

 •  

  Iul 05, 2013 22:13

  Numar referinta: 2439 Cursuri de competente informatice Imbunatateste-ti cunostintele in domeniul IT! 40 de ore in care vei invata procesare texte, calcul tabelar, utilizare internet si posta electonica. Numai la StudiM!

 •  

  Aug 02, 2013 18:31

  Pretuieste adevarul, pentru ca adevarul iti aduce adevar. Si daca iti doresti sa nu fii singur fii in primul rand un om onest. Onestitatea aduce valoare in relatiile tale si nu interes. Si de aici vei invata ce inseamna “impreuna” cu adevarat.

 •  

  Ian 07, 2014 00:59

  Buna seara ,sunt Emilia locuiesc in LONDRa ;va rog frumos as dori sa cumpar si eu cursurile domnului profesor,daca vreti sa mi trimiteti detaliile de adresa editura etc!
  Mult Respect
  Emilia

Scrieti un Comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Bun venit.

Programari pentru consultatii telefonice cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu.

Pentru a stabili o consultatie telefonica noua, puteti opta fie pentru a completa formularul din dreapta, fie pentru a trimite un e-mail la adresa mentionata mai jos.

Ulterior veti primi pe e-mail, atat informatii privind modalitatea de plata, cat si data si ora exacta cand veti putea intra in legatura telefonica cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu.


Consultatie Telefonica Noua