SCOALA DE ACUPUNCTURA DAO

organizeaza cursuri in cadrul cabinetului Dr. OVIDIU DRAGOS ARGESANU

MODUL 3

TRADITIONAL
CHINEZ

Notiuni de Patologie Avansata in Medicina Traditionala Chineza; Fiziologia si Patologia celor 8 Canale Extraordinare si folosirea lor in practica; Analiza aprofundata a functiilor tuturor punctelor de acupunctura; Integrarea practica a tuturor elementelor studiate;

35
RON
(/saptamana)

DURATA:
8 luni

MODUL 2

TRADITIONAL
CHINEZ

Patologia Energetica a Organelor; Puncte importante pentru afectiunile de Organ; Principii de Diagnostic si Tratament in Medicina Traditionala Chineza; Diagnostic Diferential in MTC; etc

35
RON
(/saptamana)

DURATA:
7 luni

MODUL 1

TRADITIONAL
CHINEZ

Notiuni de anatomie, fiziologie si patologie din medicina alopata; Yin si Yang, Cele Patru Substante, Cele 5 Elemente, etc; Fiziologia Energetica a Organelor; Cele 12 Meridiane principale; Tratamentul patologiilor de meridian (tratamentul afectiunilor fizice de genul afectiunilor musculare, articulare, etc); Puncte importante pentru tratarea patologiilor de meridian.

35
RON
(/saptamana)

DURATA:
4 luni

MODUL 2

CELE 5
ELEMENTE

Integrarea practica a aspectelor studiate; aprofundarea cunostintelor despre cele 5 elemente cu aplicatii in clinica; diagnostic diferential avansat; strategii avansate de diagnostic si tratament; aprofundarea intelegerii efectelor emotionale si spirituale ale punctelor de acupunctura.

35
RON
(/saptamana)

DURATA:
1 an

MODUL 1

CELE 5
ELEMENTE

Teoria celor 5 Elemente; analiza aprofundata a arhetipurilor psihologice si energetice corespunzatoare elementelor; interviul in stilul celor 5 elemente; blocajele la tratament; diagnostic diferential; strategii de tratament; efectele emotionale si spirituale ale punctelor de acupunctura;

35
RON
(/saptamana)

DURATA:
1 an

MODUL 4

TRADITIONAL
CHINEZ

Cerc de discutie al cazurilor dificile (“raport de grada”); Integrarea in practica a notiunilor deja studiate; Acupunctura la gravide; Acupunctura la copii; Acupunctura cosmetica; Acupunctura veterinara; Notiuni de anestezie prin acupunctura; Notiuni de acupunctura auriculara; etc.

35
RON
(/saptamana)

DURATA:
6 luni

Inscrieri & Programari

(Toate campurile sunt obligatorii.)
Perioada de participare:

Aduceti alte persoane cu dumneavoastra? persoane
Numele dumneavoastra complet:
Adresa de E-mail:
Numar de telefon Mobil #
2+4 = (Intrebare Anti-spam)
Module dorite:
(Exemplu1: Acupunctura / Traditional Chinez / Modulele 1 - 4)
(Exemplu2: Masaj / Masaj Somatic / Masaj Reflexogen)

Scoala de Medicina Traditionala Chineza din cadrul cabinetului Dr. Dragos Argesanu este in curs de a deveni membra a EATCM (European Association of Traditional Chinese Medicine – cea mai mare asociatie de acupunctura la nivel european) si posibil de a fi acreditata de catre Consiliul Britanic de Acupunctura (BAcC). Cu toate astea, legislatia cu privire la medicina alternativa in Romania, si in mod specific la acupunctura, prevede ca acupunctura sa fie practicata numai de catre medici atestati de Societatea Romana de Acupunctura. Participantii la cursurile de Medicina Traditionala Chineza vor semna un formular prin care atesta ca au luat la cunostinta aceste informatii iar legalizarea practicii lor este responsabilitatea fiecarui cursant, scoala de Medicina Traditionala Chineza nefiind in nici un fel raspunzatoare de statutul legal al cursantilor.

Bun venit.

Programari pentru consultatii telefonice cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu.

Pentru a stabili o consultatie telefonica noua, puteti opta fie pentru a completa formularul din dreapta, fie pentru a trimite un e-mail la adresa mentionata mai jos.

Ulterior veti primi pe e-mail, atat informatii privind modalitatea de plata, cat si data si ora exacta cand veti putea intra in legatura telefonica cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu.


Consultatie Telefonica Noua