MAESTRI RECOMANDATI

Petronela Roxana Stavila (Satu Mare)

Despre Petronela Roxana Stavila:

M-am născut in data de 28 iunie a anului 1989 pe meleagurile Moldovene, din zona Iaşului şi am fost crescută în dogma tradiţilor creştine din aceea zonă. Casa, familia cât şi mediul nu au reuşit să mă ţină locului, aşa că la vârsta de 19 ani am poposit în zona Ardealului, printre oamenii „cu un al grai”. Aici am intrat la facultatea de finanţe din plăcerea că iubeam matematica, dar pe parcurul ei mă îndepărtam din ce în ce mai mult de această latură teoretică de abordare a vieţi. Următoarea îndrumare şi reală călăuzire a fost către facultatea de Psihologie şi bineînţeles, treptat, s-au deschis drumurile către voi şi către drumul de a fi.

Maestru in urmatoarele sisteme:
- Usui Reiki
- Karuna Reiki
- Shamballa Reiki
- Gendai Reiki
- Grand Master
- Ordinul lui Melchisedek
- Radiestezie
- Inforeki
- Ki Manna
- Terapie cu ingeri

Carti publicate
- Ruga pentru Mamma
- Trezeşte-te, Dumnezeu Există!

Terapii, initieri si seminarii:

Susțin Terapii individuale în TOT, pentru că sunt în principiul ca Omul in cunoașterea de Sine, să înțeleagă în al său limbaj cât mai limpede, ca vindecarea să poată intra în structuri și în suflet. *( ”…cine este omul acela între voi care, de va cere fiul său pâine, oare el îi va da piatră? Sau de-i va cere peşte, oare el îi va da şarpe?” Evanghelia dupa Matei).

Eficiența de a realiza aceste terapii sunt ca baza a fondări in ceea ce Dumnezeu Există. Sistemele parcurse, Conștiința Divină cât și îndrumarea Cerurilor îmi sunt călăuze în efectuarea Voii Divine in Principiul Divin – ”Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, şi celui ce bate i se va deschide.” – al lui Iisus Cuvant.

Iar in experienta fondată am in Principiu :”DESCHIDE-TE CĂTRE TOT CA TOTUL SĂ ȚI SE DESCHIDĂ”. Primul pas este al omului pentru că următorul este a lui Dumnezeu.

+ Telefon

0754.625.858

Scrieti un Comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Bun venit.

Programari pentru consultatii telefonice cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu.

Pentru a stabili o consultatie telefonica noua, puteti opta fie pentru a completa formularul din dreapta, fie pentru a trimite un e-mail la adresa mentionata mai jos.

Ulterior veti primi pe e-mail, atat informatii privind modalitatea de plata, cat si data si ora exacta cand veti putea intra in legatura telefonica cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu.


Consultatie Telefonica Noua