MAESTRI RECOMANDATI

Anglade Luminita (Bucuresti)

Despre Anglade Luminita:

“Iubirea fata de oameni si apropierea de Dumnezeu m-au facut sa aleg meseria de psiholog.
Inteleg framantarile prin care treci, te ascult si nu te judec. Stiu ca iti este greu sa vorbesti despre ce te doare si de aceea iti voi fi aproape, ajutandu-te sa descoperi singur lumina propriei vieti.
Te invit la cabinetul indiviual de psihologie Luminita Anglade unde, intr-un mediu intim si confortabil, special creat ca tu sa te simti in siguranta, te voi asigura de maxima mea confidentialitate, profesionalism si promptitudine”
Anglade Luminita pe YouTube

Specializari:

- Psiholog
- Maestru Reiki Karuna
- Maestru Reiki Ushui
- Maestru Shambala
- Reverend
- Formator
- Trainer

Sisteme de terapie practicate:

- Psihoterapie Individuala
- Psihoterapie de grup
- Psihoterapie de cuplu
- Psihoterapie de familie
- Psihoterapie de copil
- Evaluare si diagnostic psihologic
- Dezvoltare personala
- Ordinul lui Machisedec

+ Adresa Cabinet

Bucuresti, B-dul Decebal, Nr.9, Bl. S13, Sc. 1, Et.1

+ Telefon

0768.944.772

3 comments

 •  

  Iul 25, 2016 17:10

  As vrea sa ma programez pt o sedinta de intitiere in yin si yiang sau hanky- panky daca este posibil.Pareti cea mai de incredere din cei recomandati pe situl O.D.Arg.

 •  

  Noi 13, 2016 08:58

  am nevoie urgent dwe ajutor. Ingerii mei ma blocheaza total de 9 luni si imi doresc MOARTEA. Imi blocheaza toate mesajele si incercarile mele de a ajunge la Argesanu. Va rpg sa ma ajutati URGENT. 0723335789 > Daca nu va raspund la mail sau telefon inseamna ca sunt CLAR BLOCATA si nu primesc mesajele.

 •  

  Feb 12, 2018 13:00

  Bună ziua, avem un fiu de 17 ani, Ionuţ Andrei, si suspectăm existenţa unor deficienţe de comportament, manifestate (si) prin izolare pe plan social şi contra-performanţe şcolare, şi aş dori efectuarea unor şedinţe de terapie psiho/socio/logică, care să ne ajute la depăşirea acestor probleme.

Scrieti un Comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Bun venit.

Programari pentru consultatii telefonice cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu.

Pentru a stabili o consultatie telefonica noua, puteti opta fie pentru a completa formularul din dreapta, fie pentru a trimite un e-mail la adresa mentionata mai jos.

Ulterior veti primi pe e-mail, atat informatii privind modalitatea de plata, cat si data si ora exacta cand veti putea intra in legatura telefonica cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu.


Consultatie Telefonica Noua