MAESTRI RECOMANDATI

Dr. Alina Dicu (Cluj-Napoca)

Maestru din Cluj-Napoca
Spiritual Healing Coach, Trainer & Speaker

A studiat diverse tehnici de terapie si dezvoltare personala, dorindu-si sa evolueze permanent din punct de vedere spiritual: Reiki, radiestezie, inforenergetica, terapia cu ingeri, Theta Healing, alaturi de maestri ca dr. Ovidiu-Dragos Argesanu, Aurora Sitarus, Cristina Hlusak.

A absolvit cursurile de terapii naturiste si anatomie din cadrul Centrului International de Formare pentru Medicina Complementara si Alternativa, iar in prezent aprofundeaza notiuni despre Ayurveda, homeopatie, plante medicinale si iridologie in cadrul doctoratului pe care il urmeaza.

Activitate: terapii individuale si meditatii saptamanale, cu teme specifice.
Initieri, cursuri si seminarii pentru urmatoarele sisteme Reiki: Usui, Karuna, Gendai, Shamballa, Ordinul lui Mechizedek si Grand Master 5-6.

Adresa cabinet: Floresti, Strada Valea Garbaului, nr. 41, scara II, etaj M, ap. 38 (in spate la Restaurant Roata Faget).

+ Telefon

0731-114-765 / 0743-878-538

3 comments

 •  

  Aug 08, 2014 10:47

  as dori sa pot veni la d-voastra,daca ma intrebati cu ce problema nu stiu ce sa spun-doar vreau sa vin

 •  

  Apr 11, 2017 11:27

  Buna ziua, Ma intereseaza un curs de initiere Reiki. Sunt din Cluj Napoca. Am afat despre Dvs. citind cartile si site-ul dr.Dragos Argesanu. Cu multumiri,

 •  

  Apr 11, 2017 11:29

  Buna ziua,
  Sunt interesat de un curs de initiere Reiki.
  Am aflat de Dvs. citind cartile si site-ul dr. Dragos Argesanu.
  Va multumesc

Scrieti un Comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Bun venit.

Programari pentru consultatii telefonice cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu.

Pentru a stabili o consultatie telefonica noua, puteti opta fie pentru a completa formularul din dreapta, fie pentru a trimite un e-mail la adresa mentionata mai jos.

Ulterior veti primi pe e-mail, atat informatii privind modalitatea de plata, cat si data si ora exacta cand veti putea intra in legatura telefonica cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu.


Consultatie Telefonica Noua