BIOGRAFIE DR. OVIDIU DRAGOS ARGESANU

 
M-am nascut pe data de 8 dec 1968 in Belgrad – Serbia. Tatal meu era diplomat si fusese detasat cu familia la ambasada romana din orasul meu natal. Mama a fost economist iar tatal, spion asa ca am mostenit dorinta de a afla de la unul si inclinatia spre stiintele exacte de la celalalt.

Nu am avut tangente in copilarie cu biserica, nici cu paranormalul. Singura mea experienta ezoterica fiind descantecul pe fire de par de lup facut de o bunica prin alianta cu ocazia unei sperireturi cauzate de pasirea peste un sarpe.

Primii ani de liceu i-am facut la Liceul de matematica si fizica nr.4 de pe platforma de fizica atomica de la Magurele. Ultimii la Liceul Matei Basarab din Bucuresti tot sectia de matematica fizica.

Am intrat la facultatea de constructii din Timisoara unde am facut primii doi ani.

Intr-o zi m-am trezit cu IIsus in fata mea.”Taie-mi capul !” mi-a spus. “Cum sa fac asta Doamne ?!” Fa ce iti spun! imi spuse.

Cu inima indoita am ridicat Sabia de Lumina si am lovit scurt. Am lasat-o si am inceput sa repar ceea ce facusem. “De ce Doamne ?” L-am intrebat. “Episcopii si cardinalii mei si-au primit Lumina prin Mine. Astfel n-o sa mai aibe putere asupra ta si vei putea face ce ai de facut. Sa cresti Omul! Altfel te-ar fi omorat si nu ti-ai fi indeplinit misiunea.”

Iisus disparu in Lumina si ma lasa cu lacrimi pe obraz, cel care se jertfise pt o lume ce nu Il merita se mai jertise odata pt mine si pt oameni. Prima data isi jertfise viata dar  de data asta isi jertfise Dumnezeirea! De-asta sabia mea va fi totdeauna la picioarele Lui pt ca fara El nu as fi ceea ce sunt.

In studentie am continuat calea artelor martiale. La inceput judoul, apoi karate shotokan, jet kune do, wu shu, box.

Am inceput sa studiez Biblia multumita unui pastor penticostal si am mers impreuna cu alti studenti crestini la adunarile, baptiste sau adventiste.

Am decoperit medicina in 1989 cand am avut ocazia sa paticip la cursurile Facultatii de Medicina din Timisoara. Am renuntat la constructii si am inceput Facultatea de Medicina Athenaeum din Bucuresti. Studiile medicale le-am terminat la Facultatea de Medicina Vasile Goldis din Arad.

In timpul perioadei ca student medicinist din Bucuresti, impreuna cu un grup de studenti din asociata studentilor crestini din Timisoara am ajuns la parintele Argatu de la manastirea Cernica. Era recunoscut ca exorcist. Marturisesc ca nu vazusem niciodata o exorcizare nici macar in filme la acea data asa ca am crezut sincer ca este un teatru ieftin. Experientele traite in acea perioada se regasesc in romanul Devenirea aparut in anul 2000.

Timp de 5 ani am mers regulat in preajma parintelui Argatu pana am inteles ce se intampla si mi-am luat cunostintele necesare exorcizarilor.

Dupa facultate am facut psihoterapie-psihanaliza ca sa inteleg punctul de vedere al medicinii alopate asupra bolii psihice. Apoi am descoperit diferite forme de terapie si cai spirituale cum ar fi Reiki, Karuna Reiki, si alte sisteme. Am urmat cursuri de radiestezie , de chi kung pentru a-mi imbunatati perceptia despre lume si viata.

Atacul PSI, a doua dintre cartile mele am inceput prin a o scrie ca si lucrare de doctorat. Din pacate, sau mai degraba din fericire, profesorul care mi-o acceptase dupa un timp, m-a anuntat ca nu ma mai poate coordona in acest demers al meu intrucat titlul lucrarii mele sperie.

Atunci am decis sa o public. Am semnat contractul cu o renumita editura din tara care insa mi-a publicat-o dupa un an si jumatate.

Dupa aparitia cartii, care se ocupa mult de magie, de efectul ei asupra oamenilor, din punct de vedere stiintific, psihic, medical si spiritual, am inceput sa fiu cautat de tot mai multi oameni. Drept urmare experienta mea s-a imbunatatit. Concluziile desprinse din relatiile cu pacientii le-am publicat in continuare in Arta Razboiului PSI si Arta Razboiului PSI – Protectia.

De fapt fiecare carte este o consecinta fireasca a studiilor mele in ceea ce priveste contactul cu oamenii, problemele lor, boala, magia si viata. Fiecare carte reprezinta o etapa din viata mea, crezul meu la acel moment, intrebarile si raspunsurile mele.

Daca cred ca merita citite cartile mele? Categoric da. De catre cine? De oricine este preocupat sa inteleaga ca este ceva dincolo, ce este dincolo, pentru ca pana la urma pasii mei in lumea spiritului sunt pasii fiecarui om. Si fiecare isi va ragasi din trairile lui in cartile mele.

 

CARTILE LUI DRAGOS ARGESANU


Inapoi sus

Bun venit.

Programari pentru consultatii telefonice cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu.

Pentru a stabili o consultatie telefonica noua, puteti opta fie pentru a completa formularul din dreapta, fie pentru a trimite un e-mail la adresa mentionata mai jos.

Ulterior veti primi pe e-mail, atat informatii privind modalitatea de plata, cat si data si ora exacta cand veti putea intra in legatura telefonica cu dr. Ovidiu Dragos Argesanu.


Consultatie Telefonica Noua